Logo

Karrysuppe på hønsekødsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1350 g kylling
60 g smør
1 stort løg
1 spsk karry
1 fed hvidløg
persille, et par stilke
sellerigrønt, en stor stilk eller bladselleri
2 liter hønsekødsuppe
1 spsk Maizena
6 spsk piskefløde eller cremefraiche (38%)

Den istandgjorte kylling deles i små portionsstykker.
Tør dem i et rent klæde eller køkkenrulle.
Løg hakkes fint og brunes lidt i en tykbundet gryde.
Tilsæt karry og et fed hvidløg og rør godt rundt.
Tilsæt kyllinge- stykkerne, som brunes omhyggeligt på alle sider, og spæd derefter med varm suppe.
Grofthakket selleri og persille tilsættes og det hele bringes til kogepunktet.
Rør Maizenamel ud med lidt kold bouillon og sæt jævningen på suppen.
Læg låget på og suppen skal nu snurre ca. 3 kvarter til 1 time indtil kødet er mørt og næsten falder fra benene.
Tag kødstykkerne op og hold dem varme, mens suppen sies gennem en sigte.
Den siede suppe hældes tilbage i gryden og legeres med fløden.
Læg kyllingestykkerne tilbage i suppen og stil gryden på bordet.
Serveres med flûte og evt. en skål løse safranris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her