Logo

Karrysuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en bakke champignon

4 løg

2 fed hvidløg

1 spsk karry

1 tsk paprika

4 spsk olie

1 l mælk

salt og peber

 

Champignon renses og snittes i mindre stykker.

Varm olien op i en gryde og tilsæt karry, løg og hvidløg.

De skal lige svitses, inden champignon, paprika, salt og peber kommes ved.

Lad svampene brune i 5 min. under omrøring og tilsæt ½ l vand.

Kog nu igennem ved stærk varme i 5 min. og tilsæt så mælken.

Dæmp varmen og lad simre en halv times tid.

Vil du gerne have din suppe lidt tykkere, koger du den bare lidt mere ned.

Serveres sammen med ristet bacon, reven ost og et klip dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her