Logo

Kartoffel- og porresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffel- og porresuppe 


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder.

 

# Ingredienser:
1 løg

1 kg kartofler

2 bouillonterninger
2 liter vand

4 store porrer

1 pk bacontern

Tilbehør: Groft brød

*

 

Tilberedning:

Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.

Pil løget og hak det groft.

Kom løg, kartofler og bouillonterninger i en gryde med 2 liter vand.

Lad det koge ca. 20 minutter.

Blend det jævnt.

Rens porrerne og snit dem i tynde ringe.

Vend dem i suppen og lad det simre knap 10 minutter.

Smag til med salt og peber.

Rist baconternene sprøde på en tør pande.

Server suppen i dybe tallerkner med bacondrys og spis groft brød til.


Kartoffel- og porresuppe 

.............................................................

 

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 9 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelkage ThailandskFamilien vil elske den herlige duft af disse kager og som et ekstra plus anvendes billige...
• Bagt kartoffelBagekartofler kan enten serveres som tilbehør eller kan anvendes som fyldte bagte...
• Pommes Anna i portions-ramekiner lækker og lidt lettere udgave af den franske klassiker Pommes Anna. Retten er langt fra...
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os