 
 
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000
spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder.
 
# Ingredienser:
1 løg 
1 kg kartofler 
2 bouillonterninger 
2 liter vand 
4 store porrer 
1 pk bacontern
Tilbehør: Groft brød 
* 
 
Tilberedning:
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. 
Pil løget og hak det groft. 
Kom løg, kartofler og bouillonterninger i en gryde med 2
liter vand. 
Lad det koge ca. 20 minutter. 
Blend det jævnt. 
Rens porrerne og snit dem i tynde ringe. 
Vend dem i suppen og lad det simre knap 10 minutter. 
Smag til med salt og peber. 
Rist baconternene sprøde på en tør pande.
Server suppen i dybe tallerkner med bacondrys og spis groft
brød til. 
 
 
.............................................................