Logo

Kartoffelsuppe med græsk, marineret oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g Kartofler (Vælg en type der let koger ud)
1-2 stk Løg
30 g Olie
8 dl Hønsebouillon
2 dl Mælk
300 g Mørt oksekød
Salt
peber
evt. hvidløg og friske krydderurter

Marinade:
Olie
kryddereddike
Hvidløg
oregano
Salt
Peber

Bland marinade, skær kødet i tynde strimler og bland det i marinaden. Lad den trække mens suppen tilberedes.

Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker, løgene og evt. hvidløg pilles og hakkes. Olien varmes i en gryde. Kartoflerne og løg vendes i olien til de bliver blanke. Tilsæt bouillon og bring i kog. Kog suppen under løg i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre.

Hæld ca. halvdelen af vædsken over i en skål mens suppen blendes med fx. en blenderstav. Kog suppen op igen tilsæt resten af væsken og mælken igen. Smag til med salt og peber.

De tynde kødstrimler svitses i lidt olie og serveres til suppen. Anret suppen i tallerken med kød og drys med friske krydderurter.

Spis groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her