Logo

Kinasuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

250 g kinakål
2 løg
1 l grønsagsbouillon
4 spsk soyasauce
2 tsk paprika
½ tsk hvid peber
1 tsk friske timianblade
4 spsk citronsaft
salt
*


Snit kinakålen fint
Hak løgene og svits grønsagerne i olie tilsæt bouillonen og smag til med krydderierne.

Kog suppen i 10 min ved svag varme.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her