Logo

Kinesisk nudelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kyllingebryst
peber
1 spsk kinesisk soya
1 spsk tør sherry
2 forårsløg
50 g champignon
50 g glasnudler
¾ l hønsebouillon

Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål.
Drys med peber og hæld soya og sherry over.
Lad det trække 15 min.

Skær forårsløg og champignon i tynde skiver .

Sænk glasnudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende vand i 5 min.
Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker.

Bring bouillon i kog.
Tilsæt kylling og champignoner.
Læg låg på og lad det simre ved svag varme ca.15 min.

Tilsæt løg og nudler og lad det simre 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her