Logo

Kinesisk rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort hakket løg
2 spsk karry
1-3 fed hvidløg (kan udelades)
½ l. bouillon
1 dåse ferskner
1 dåse hakkede tomater
¼ l. piskefløde
200 g rejer
 
Løget svitses karry svitses med et øjeblik
1-3 fed hvidløg presses og svitses med (kan udelades).
Bouillon, saften fra fersknerne og 1 dåse hakkede tomater tilsættes.
Det hele småsnurrer i 15 minutter og tilsættes så piskefløde.
Inden serveringen tilsættes fersknerne i tern samt rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her