Logo

Kinesisk sej og krebsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g hakket svinekød
200 g sejfilet
250 g krebsehaler
500 g bambusskud
200 g gulerod
3 fed hvidløg
3 æg
50 g hvedemel
salt og friskkværnet peber
65 g bouillon (pulver eller granulat)
3 l vand
500 g forårsløg
kinesisk soya
 
Hak svinekød, sejfilet og krebsehaler og bland til en fars.
Tilsæt hakket bambusskud, revet gulerod og presset hvidløg.

Pisk æggene let og tilsæt det sammen med hvedemel, salt og peber efter smag.

Farsen æltes grundigt og formes til små boller, der sættes i køleskabet i ca. 30 min.
Bouillon og vand bringes i kog.
Tilsæt boller, forårsløg skåret i skiver på skrå, og soya.
Suppen koges op i ca. 3 min.
Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her