Logo

Klar svampesuppe med blegselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stængler blegselleri i fine tern
150 g østershatte strimlet
100 g brune champignon
olivenolie til stegning
5 dl oksebouillon
salt og peber
evt. sherry
 
Svampene sauteres let af i gryden og der tilsættes bouillon.
Tilsæt blegselleri og kog ca. 10 minutter og smag til med salt, peber og eventuel lidt sherry. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her