Logo

Kold kartoffelsuppe med ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg kartofler
1 stort løg
25 g smør
1 l. grønsagsbouillon
250 g frosne ærter
3 dl fløde 13 %
salt, peber
 
Pynt:
1 hakket hårdkogt æg
1 hakket tomat
1 håndfuld kørvel
 
Skræl kartoflerne og skær dem i passende stykker sammen med løget.
Svits begge dele i smør i en gryde.
Tilsæt bouillon og lad det småkoge i ca. 20 minutter.
Lad suppen afkøle og blend den.
Tilsæt de frosne ærter og blend det hele til en passende konsistens.
Smag til med fløden samt krydderier.
Server suppen med det samme, da de frosne ærter skal forblive frosne.
Pynt med hakkede æg, tomater samt kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her