Logo

Kold Melonsuppe du Parc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Utrolig lækker som sommer-forret, men prøv den også som dessert. Opskriften er frit efter en ret serveret på Hotel du Parc. Et lille smukt hotel i Tann som ligger i bunden af Alsace.

½ netmelon eller anden sød melon
100 g alm. honning
8 hele tørrede stjerneanis frøstande
5 dl vand
frisk mynte

Tilberedningstid 10 minutter, trækketid 30 minutter.

Opløs honning i vandet. Anvend en neutral honning. Tilsæt de 8 hele stjerneannis. Hak frisk mynte efter smag og tilsæt til lagen. Med en ske dannes kugler af melonen. Melonkuglerne trækker i lagen i 30 minutter i køleskab. Suppe og melonkugler serveres i brede dybe tallerkener. Stjerneanis og mynteblade lægges ved som pynt.

Et glas kold muskatvin fra Alsace er godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her