Logo

Kold rabarbersuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold rabarbersuppe 2

½ kg rabarber i tern
7 dl vand
1,5 dl lys sirup

Jævning:
2 spsk kartoffelmel
0,5 dl vand

Pynt:
1 citron i tynde skiver
isterninger

 

Kog rabarberne i 5 minutter i vandet tilsat lys sirup.

Si rabarberne fra, og giv vandet et opkog.

Jævn med kartoffelmel udrørt i vand.
Stil til afkøling.

Kom citronskiver og isterninger i ved serveringen.

Server kage til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her