Logo

Kold rabarbersuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kold rabarbersuppe 2

1/2 kg rabarber i tern
7 dl vand
1,5 dl lys sirup

Jævning:
2 spsk kartoffelmel
0,5 dl vand

Pynt:
1 citron i tynde skiver
isterninger

 

Kog rabarberne i 5 minutter i vandet tilsat lys sirup.

Si rabarberne fra, og giv vandet et opkog.

Jævn med kartoffelmel udrørt i vand.
Stil til afkøling.

Kom citronskiver og isterninger i ved serveringen.

Server kage til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodssuppe 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hummersuppe - Bisque HomardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtfyldt melon med mandelflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os