Logo

Peberrods-cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man kan lide peberrod, og hvem kan ikke det?, så er denne suppe helt ideel som forret til dig.

500 g melede kartofler

1 løg

2 spsk smør

1 l grønsagsbouillon (pulver eller terning)

200 g gulerødder

2 dl piskefløde

4-5 tsk flødepeberrod

salt, peber, 1 nip sukker

1-2 tsk citronsaft

karse til pynt

 

Kartofler skrælles og skæres i terninger sammen med et løg.

Svits det hele i smør i en gryde.

Grønsagsbouillon hældes i, det hele koges op og står og småkoger ved middelvarme under låg i ca. 20 minutter.

Gulerødder skrælles og rives eller skæres i fine strimler.

Kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.

Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe af.

Purér suppen godt, og kog den op igen med 2 dl piskefløde.

Smag til med flødepeberrod, salt, peber, sukker og citronsaft.

Varm gulerodsstrimlerne op i suppen.

Klip karse fra en bakke og drys det over ved serveringen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her