Logo

Kold rabarbersuppe med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe:
1 kg rabarber
250 g sukker
2 vaniljestænger
¼ l. vand
lidt kanel
evt. Maizenamel

Iscrème:
¼ l. cremefraiche 38%
¼ l. sødmælk
1 stang vanilje
6 æggeblommer
150 g sukker
2 blade husblas

Suppe:
Rabarberne skylles og snittes groft. Koges op med sukker, vand, kanel samt de flækkede vaniljestænger. Rabarberlagen sigtes og jævnes eventuelt med en anelse Maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Suppen stilles kold.

Iscreme:
cremefraiche, mælk og den flækkede vaniljestang koges op. Æg og sukker piskes sammen og den opvarmede creme tilsættes langsomt og legeres op til cremet konsistens ved svag varme. Den udblødte og lune husblas tilsættes. Det hele afkøles og røres i ismaskine eller stilles i fryseren. Stilles den i fryseren skal den røres af og til. Skal fryse ca. 6-8 timer.
Servér suppen iskold med iscreme i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her