Logo

Krabbesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse krabbekød (220 g )
2 små løg
smør til stegning
3 tsk hvedemel
5 dl hønsebouillon
1 avocado
salt, peber
2 dl piskefløde
 
Pil løgene og hak dem fint.
Svits dem i smør i en gryde uden at de tager farve.
Drys melet i og spæd med hønsebouillon.
Skræl avocadoen, skær den i terninger og kom dem i gryden.
Fjern "stiverne" fra krabbekødet, skær kødet i mindre stykker og kom det i, lad det koge med få minutter.
Smag suppen til med salt og peber og afkøl den.
Rør fløden i kort før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her