Logo

Krydret rejesuppe med svampe og bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 - Tom yam gong

 

3/4 l fiskefond
1 spsk hakket frisk eller 1 tsk tørret citrongræs
1/2 tsk fintreven citronskal
2 spsk fiskesauce
250 g små champignon i skiver
500 g rå kæmperejer uden skal
1 dl piskefløde
125 g bønnespirer
2 forårsløg i stykker á 2 cm
1 tsk chilipasta
1 dl citronsaft
2 spsk hakket frisk koriander
Friskkværnet sort peber
 
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op.
Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.
Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber.
Server suppen øjeblikkeligt.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyrkisk suppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsuppe med champignonUgens grønne er en lækker suppe med masser af fylde og smag. Prøv den her! Opskriften er...
• ÅlesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!