Logo

Krydret rejesuppe med svampe og bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 - Tom yam gong

 

¾ l fiskefond
1 spsk hakket frisk eller 1 tsk tørret citrongræs
½ tsk fintreven citronskal
2 spsk fiskesauce
250 g små champignon i skiver
500 g rå kæmperejer uden skal
1 dl piskefløde
125 g bønnespirer
2 forårsløg i stykker á 2 cm
1 tsk chilipasta
1 dl citronsaft
2 spsk hakket frisk koriander
Friskkværnet sort peber
 
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op.
Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.
Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber.
Server suppen øjeblikkeligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her