Logo

Kyllingsuppe med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

300 g kyllingebryst u/ben (eller kalkunfilet)
1 ½ spsk olie
2 små løg
2 fed hvidløg
2 friske røde chili
3 store tsk Sharwood tandoori-karrypasta rød, medium stærk fåes bl.a i Brugsen, andre mærker kan også bruges, men pas på styrken
4 dl hønsebouillon
1 ds kokosmælk ca. 400 g
1 bdt forårsløg

Skær kødet i tynde strimler. Pil løg og hvidløg, og hak dem meget fint. Flæk chilierne, og skrab kernerne ud.
Skær dem i meget tynde strimler (husk at vaske hænder og bræt, for chili-saften "brænder").
Varm olien op i en gryde, der kan rumme suppen, og svits løg, hvidløg og chili et par minutter. Det skal ikke blive brunt.
Kom karrypastaen i, og lad den svitse med 1-2 minutter.
Kom kødet i, og rør til det har skiftet farve.
Tilsæt bouillon, og kog under låg 5 minutter.
Rør kokosmælken igennem, og kom den i suppen.
Lad det hele småkoge i 5 minutter.
Rens og snit forårsløgene i tynde skrå skiver, og kom dem i suppen.
Kog igen 5 minutter. Smag supppen til med evt. salt og peber.
Serveres varm med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her