Logo

Løgsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore løg
2 peberfrugter
25 g plantemargarine
2 tsk paprika
ca. 2 liter vand
2 tsk salt
1-2 tsk miso
bouquet garni ( timian persille laurbærblade)
3 fed finthakket hvidløg
kartoffelmeljævning
 
Skær løg og peberfrugter i små tern.
Varm margarinen i en stor gryde, kom paprika i og svits det let igennem inden løg og peberfrugter tilsættes.
Derpå tilsættes vand, salt og bouquet garni.
Lad suppen småkoge i 20 minutter.
Miso piskes i suppen, der lige får et hurtigt opkog, suppen smages til, herefter tilsættes hvidløg og en kartoffelmelsjævning.
Ved servering kan der drysses paprika eller cayennepeber over.
Tilbehør: Udblødt. kogt hel hvede samt ostebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her