Logo

Kirsebærsuppe med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g sure kirsebær
71/2 dl vand
1-1 ½ dl sukker
6 mynteblade, friske
1 spsk kartoffelmel
2 spsk vand

Skyl kirsebærrene og fjern stenene med en lille kniv eller en blomsterpind.
Læg kirsebærrene i en kasseroll, hæld vand og sukker på og kog bærrene i 5-6 min. Skum dem eventuelt.
Kom mynten i kasserollen og kog kirsebærrene til de revner og derefter et øjeblik mere.
Rør kartoffelmelet ud i vandet og hæld det i suppen i en fin stråle under omrøring. Lad suppen koge 5-6 sek og derefter køle. Servér suppen i dybe tallerkner eller i en stor skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her