Logo

Løgsuppe med røde bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse sellerihjerter (524 g)
1 dåse røde bønner (430 g)
1 dåse fransk løgsuppe (400 g)
3 dl vand
1 dl medium sherry
salt, peber
reven parmesanost
 
Hæld væden fra sellerihjerterne – gem den.
Skær sellerien i småstykker.
Hæld væden fra bønnerne – den skal ikke gemmes.
Kom løgsuppen, selleri med væde, bønner, vand og sherry i en gryde.
Varm det op til kogepunktet.
Smag til med salt og peber.
Suppen portionsanrettes i varme skåle.
Drys med parmesanost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her