Logo

Løgsuppe med sherry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
1 kg meget fintsnittede løg
¼ tsk sukker
salt, peber
1 tsk hvedemel
¾ dl tør hvidvin
1 l hønsebouillon/suppe
2 spsk sherry
 
Smelt smørret, rør løgene i og lad dem snurre - uden at brune - ca. 10 min.
Drys sukker over og lad løgene snurre videre til de er møre og gyldne.
Krydr med salt og peber, drys hvedemel over, rør det sammen.
Hæld hvidvin og bouillon ved.
Lad suppen snurre videre i ca. 30 min.
Smag den til med sherry, salt og peber lige før servering.
Tilbehør: Hvidløgsflûte eller gratinerede ostebrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her