 
 
   
Du har kun brug for en
håndfuld almindelige ingredienser der måske allerede er i dit krydderiskab. Denne
opskrift giver ca. ½ kop tør løgsuppeblanding
 
# Ingredienser
¼ kop tørrede
løgflager
2 spsk
oksebouillongranulat
¼ tsk løgpulver
¼ tsk tørrede
persilleflager
⅛ tsk selleri frø
¼ tsk røget paprika
⅛ tsk kværnet sort
peber
 
* Tilberedning
Bland ingredienserne,
indtil de er godt blandet.
Brug efter behov. 
 
Tips:
Brug denne blanding
til at lave suppe, kog blot 3½ kopper vand i en gryde. 
Pisk gradvist den
tørrede suppeblanding i, reducer derefter varmen til lav
 og lad det simre i 5 min. 
 
Opbevar din tørre
suppeblanding i en krukke eller beholder med lufttæt låg.
Brug inden for 6
måneder (selvom det er sikkert at bruge i meget længere tid).
 
Prøv din hjemmelavede
løgsuppeblanding i denne lækre Fransk løg dip:
# Ingredienser
1 kop cremefraiche
1 spsk Løgsuppe mix
1 spsk persille (friskhakket
eller 2 tsk tørret persille)
1½ tsk løgpulver
½ tsk hvidløgspulver
⅛ tsk salt
 
* Tilberedning
Kom en kop cremefraiche
i en lille røreskål.
Bland 1 spsk Løgsuppe mix
i cremefraichen, bland godt.
Tilsæt persille.
Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver
og salt til blandingen, 
juster efter smag.
Stil dippen på køl i
mindst 30 min.