Logo

Lammesuppe med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l lammefond eller hønsefond
1 løg
3 majroer
2 forårsløg
½ bdt frisk spinat
salt
peber
sukker
200 g lammekød uden sener
evt. blåmuslinger
1 tsk majsolie

Urter snittes fint, spinaten renses og skylles for sand. Rist grønsagerne med lidt majsolie i en gryde. Tilsæt lammekødet, rist det med i ca. 2 minutter, kom derefter suppe på og lad det koge ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber, serveres evt. med frisk dampet blåmuslinger til og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her