Logo

Suppe med kartofler, gulerødder og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer,
2 store gulerødder,
1 ½ kg kartofler,
1 spsk olivenolie,
2 hakkede fed hvidløg,
1 ½-2 l hønsebouillon,
1 spsk hakket dild,
½-1 tsk groft salt,
½ tsk peber,
1-2 dl fløde 9 %.
Tilbehør:
200 g ristet bacon i terninger,
2 dl hakket dild,
groft brød.

Rens porrerne og skær dem i ringe.
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i mindre stykker.
Sauter porrerne i olien, til de netop falder sammen (de må ikke tage farve).
Tilsæt hvidløg og sauter i yderligere 1 min.
Tag panden af varmen.
Varm bouillonen op (1 ½ l i første omgang) i en stor gryde.
Tilsæt kartofler, gulerødder, porrer og dild samt salt og peber.
Spæd evt. med lidt mere bouillon.
Lad det småkoge i 30 min.
Tag derefter gryden af varmen og lad det afkøle en smule.
Kør det hele i en blender eller foodprocessor, til der er opnået en ensartet suppe.
Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op.
Spæd med fløde under omrøring og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her