Logo

Lenticchie in umido

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

300 g tørrede linser
100 g Pancetta eller bacon
1 stængel blegselleri
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
4 finthakkede salvieblade
2 spsk smør
salt og peber

Linserne dækkes aftenen inden med rigeligt vand. Næste dag hældes vandet fra og linserne skylles godt. Pancetta og gulerod skæres i fine tern. Selleri i fine, tynde skiver. Løget pilles og skæres i fine tern. Hvidløg pilles og presses. Sautér pancetta, løg, blegselleri, gulerod, hvidløg og salvie i smørret. Linserne tilføjes og retten dækkes med vand. Koges 45 minutter ved svag varme, eller indtil linserne er møre. Tilsidst smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her