Logo

Maj-minestrone med røget kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italienske grønsagssupper er de bedste i verden. Og hvorfor mon? Fordi italienerne altid bruger årstidens grønsager til deres supper

Italienske grønsagssupper er de bedste i verden. Og hvorfor mon? Fordi italienerne altid bruger årstidens grønsager til deres supper

 

2 gulerødder

200 g dybfrosne hestebønner (fås i indvandrerbutikker)

300 g blomkål

1 fed hvidløg

1 løg

2 spsk (oliven)olie

7,5 dl hønsebouillon (pulver/terning)

50 g ris med 10 minutters kogetid

175 g røget kalkunbryst

pesto fra glas

*

A. Gulerødder skrælles og skæres i små terninger.

Hestebønner skylles af med varmt vand, og den ydre hinde fjernes.

Blomkål deles i buketter.

B. Hvidløgsfeddet presses.

Løget skæres i terninger og svitses let sammen med hvidløget i 2 spsk olie.

7,5 dl hønsebouillon tilsættes og ris med 10 minutters kogetid hældes i.

Det hele koges i 10 minutter.

C. Kørt før risen er færdig tilsættes kalkunbryst i grove terninger.

Suppen serveres med lidt pesto fra glas.

Pr. portion, 50 g protein, 13 g fedt, 31 g kulh. = 447 kcal / 1869 kj

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her