Logo

Is med sprøde mynteblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is med sprøde mynteblade

 

Desserten er nem: Færdigkøbt is med sprødbagte mynteblade.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: co. 30 min. 4 personer

#

½ liter vaniljeis

½ liter blåbær- eller hindbær-is

 

SPRØDE MYNTEBLADE:

16 blade frisk schweizisk mynte

1 æggehvide

100 g flormelis

*

SKYL mynte bladene i koldt vand og dup dem tørre med køkkenrulle.

Pisk æggehviden sammen med flormelis.

Dyp bladene i æggehvideskummet og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Sæt pladen i ovnen ved 100 °C i ca. 30 min., til de er sprøde.

 

ANRET isen med de sprøde mynteblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her