Logo

Mandelsuppe med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mandler
200 g brødkrumme
1 dl olivenolie
2-3 spsk sherryeddike
2 fed hvidløg eller ét stort
6-8 dl koldt vand
300 gr grønne vindruer
salt / peber

Blancher mandlerne og smut skallerne af. Opblød brødkrummen i lidt af vandet. Blend brødet med hvidløg under gradvis tilsætning af olien og lidt salt. Tilsæt sherryeddike, mandler og så meget vand at suppen får en cremet konsistens. Smag suppen til med salt og eddike. Stil den koldt et par timer, justér evt. konsistens eller smag og server med halve druer befriet for sten.
NB: I Malaga hvor suppen stammer fra krydres den normalt blot med salt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her