Logo

Marvsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tournerede gulerødder
250 g tourneret selleri
200 g porre (det hvide) skåret som de øvrige urter
1 kg oksebryst i kvadrater på 2 cm
10 hønsevinger (midterleddet)
3 l. lys consommè
200 g oksemarv i skiver
flûtes

Suppen tilberedes i en speciel glaseret lerpotte eller porcelænspotte, kaldet en marmite.
Oksekødet blancheres og sættes over i suppen, koges halvmørt, tilsættes hønsevinger og urterne, der er blancheres hver for sig. Suppen simrer ved svag varme, til alt er mørt.
Fedtet afskummes og skiver af flùte dryppes i det og tørres
sprøde i ovnen.
Ved serveringen tilsættes suppen skiver af blancheret oksemarv, brødet
serveres a part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her