Logo

Melon og yoghurtsuppe - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor melon (hvilken type er ligegyldig)
1 dl yoghurt naturel
4 spiseskefulde citronsaft
1 teskefuld friskrevet ingefær
Friskhakket mynte til at drysse over
 
Skær melonen midt over, fjern kernerne og skrab kødet ud.
Der skal bruges cirka 4 kopper melonkød.
Bland melon, yoghurt, citronsaft og ingefær sammen og blend massen, indtil den er lind.
Køl den godt af, indtil suppen skal serveres.
Drys den over med friskhakket mynte, før serveringen.
 
Denne kaloriefattige suppe har en forfriskende, ren smag. Den kan anbefales, fordi man kan lave den meget hurtigt, hvis man er i tidnød.
 
72 kcal; 3 g protein; 0,5 g fedt, heral 0,2 g mættet; 15 g kulhydrat; 1,5 g fibre; 80 mg natrium; 91 mg kalcium.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her