Logo

Mexicansk avocado cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 modne avocado, udstenet, skrællede og skåret i små stykker
½ tsk hvidløgssalt
1 dl piskefløde
1 dl mælk
2 spsk friskpresset lime eller citronsaft
6 spsk Taco Sauce mild eller stærk
1 ds hakket grøn chili
3 dl hønse, eller grønsagsbouillon evt. fra terninger

Garnering:
1 lime eller citron skåret i tynde skiver
2 dl cremefraiche

Bland avocado, hvidløgssalt, piskefløde, mælk, lime eller citronsaft,
Taco Sauce og grøn chili, helst i en mixer til en jævn pure.
Bland avocadopureen i bouillonen. (Må ikke være kogende)
Suppen serveres varm eller kold med tynde skiver limefrugt og en klat cremefraiche.
Lune nacho-chips med smør smager dejligt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her