2 mellemstore løg 
3 fed hvidløg 
1 grøn peberfrugt 
1 spsk oliven- eller solsikkeolie 
2 spsk jalapeno fra glas 
1 spsk chilipulver 
1 dåse hakkede tomater 
1 dåse chilibønner 
4 dl flydende hønsebouillon 
3 spsk hakket frisk koriander
1 tsk salt 
2 spsk limesaft  
1 pose tortillachips 
 
Rens, pil og hak løgene, hvidløgsfeddene og peberfrugten fint.
Opvarm olien i en wok (stor stegepande med høj kant) og steg løg og 
hvidløg 2 min.
Tilsæt peberfrugt, jalapeno (grønsag der ligner chili men er mildere) og 
chilipulver og steg 5 min.
Tilsæt tomat med dens væske, chilibønner, bouillon, koriander og salt. 
Bring det hele i kog og skru ned, læg låget på og lad det småkoge ca. 10 
min. 
Rør limesaften i lige før servering.
Suppen serveres med en skål tortillachips.