Logo

Mexikansk chilisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g hakket oksekød 8-10% fedt
2 røde peberfrugter uden frøstol i små strimler
1 ds majs
6 porrer snittet i 1 cm tykke skiver
1 1/2 l vand
salt og friskkværnet peber
1 spsk paprika
1 rød frisk chili uden frøstol finthakket
3 stk oksebouillonterninger
2 fed hvidløg
 
Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Når kødet har taget farve tilsættes paprika og hvidløg under omrøring.
Porrerne renses og skæres i 1 cm tykke skiver.
Porrer, peberfrugt, majs og chili tilsættes sammen med vand og bouillonterninger.
Lad suppen simrer i 20 minutter og smag til med salt og peber.
Serveres med groft hvidt brød.

 
Tips: Mange tør ikke lave denne suppe, når de høre ordet chili.
Men suppen er ikke stærk ligesom chili, den har en kraftig smag, men det er ligeså meget kraften fra de andre ingredienser.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ungarsk Gullaschsuppe 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KastaniesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Næringsstofberegninger og næringsstofanbefalinger ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os