Logo

Mexikansk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 store løg
3-4 fed hvidløg
4 spsk olie
6 grønne eller røde jalapeños (chilipeber)
2 dåser hakkede tomater
9 dl kyllingebouillon (2 bouillonterninger)
9 dl kødbouillon (2 bouillonterninger)
7 dl tomatjuice
1 spsk spidskommen 
2 spsk Worchestershiresauce
2 tsk cayennepeber
2 hele kyllinger delt op i mindre stykker
 
Hak løg og hvidløg og steg i olien til løgen er klare.
Tilsæt: Chilipeber, hakkede tomater, kyllingkraft, kødkraft, tomatjuice,
spidskommen, Worchestershiresauce, cayennepeber og de hele kyllinger
delt op i mindre stykker.
Alt koges i 2-5 timer, jo længere jo bedre !!
Tips: Kan du lide stærk mad, så kan du undlade at tage frøene ud af
jalapeño'erne men bare skære dem i skiver, så blir suppen "meget"
stærk og god. Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres,
da den blir bedre og bedre for hver dag!
Server med revet ost, tortilla chips og rigelig med cremefraiche, som
anrettes på små skåle til hver enkelt person.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her