Logo

Minestra di riso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

smør
løg
asparges skåret stykker på to-tre centimeter
risotto-ris
hvidvin
hønsebouillon
granaost
saften af en halv citron

Rist løgene i smørret og tilsæt asparges. Hæld en lille håndfuld arborio-ris i pr. kuvert. Rist dem et øjeblik og tilsæt lidt hvidvin. Kom derefter hønsebouillon i lidt efter lidt, mens retten koger. Rør ikke for meget i gryden under kogning. Når risen er blevet blød, er retten færdig. Det tager ca. 20 minutter. Den skal have konsistens som en suppe. Tilsæt saften af en halv citron og store stykker granaost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her