Logo

Minestra di spinaci con uova

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
4 spsk smør
500 g spinat
1 l bouillon
1 prise peber
1 prise tørret salvie
1 fed hvidløg presset
2 spsk friskreven parmesan
2 spsk eddike
½ tsk salt
4 æg
 
Pil løget og skær det i fine tern.
Sautér det ca. 3 min. i 2 spsk smør.
Spinaten ribbes og skylles godt.
Varmes i gryden til det netop falder sammen.
Bouillon og løg tilsættes og suppen varmes igennem og heri kommes det pressede hvidløg.
Suppen smages til med peber og salvie og det resterende smør kommes i sammen med osten.
Kog ¾ l vand op sammen med eddike og salt.
Æggene slåes ud i kop og kommes i enkeltvis.
Pocheres 3-4 minutter.
Anret suppen sammen med pocheret æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her