Logo

Minestrone + Ostesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minestrone + Ostesandwich

Minestrone

2 kartofler

2 gulerødder

¼ selleri

1 porre

¼ blomkål

1 peberfrugt

3 spsk smør eller margarine

4-5 bouillonterninger

300 g bælgede ærter

4 spsk små nudler

2 spsk koncentreret tomatpuré

50 g spæk

1 fed hvidløg

2 spsk klippet persille

Tilbehør: flute

*

Riv kartoflerne, gulerødder, selleri, porre, blomkål og peberfrugt groft eller skær det ud i meget små stykker.

Svits det i fedtstoffet og tilsæt i 1½ l kogende vand og 4-5 bouillonterninger.

Lad det koge sagte under låg i 10 minutter.

Tilsæt ærter, nudler og tomatpuré og lad suppen koge videre i endnu 10-15 minutter.

Skrab spækket ligesom til tatar og bland det med knust hvidløg.

Kom det på suppen i serveringsøjeblikket og drys med persille.

Server flute til.

 

Madopskrift billede

Ostesandwich

1 spsk Danablu

1 spsk smør

2 spsk kvark

2 spsk reven ræddike eller radiser

4 skiver sandwichbrød eller formfranskbrød

smør eller margarine

salatblade

*

Rør Danablu, smør og kvark sammen og tilsæt ræddike eller radiser.

Bred det mellem de afskorpede brødskiver og grill dem eller rist dem hurtigt i fedtstof på en meget varm pande.

Server dem straks på salatblade. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?