Logo

Minestrone 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvide bønner
2 spsk olie
2 løg, hakkede
2 fed hvidløg, hakkede
4 tomater uden skind, hakkede
3 spsk hakket persille
2 ¼ l. grønsagsbouillon
½ dl rødvin
1 gulerod, hakket
1 pastinak, hakket
2 kartofler, hakkede
1 stilk bladselleri, hakket
3 spsk tomatpure
1 lille squash, i skiver
60 g grønne bønner i mindre stykker
80 g nudler (suppehorn)
salt, peber
høvlet parmesan ved servering
 
Sæt bønnerne i blød natten over.
Lad dem dryppe af.
Kog dem i 15 min og hæld kogevandet fra.
Varm olien op i en gryde og steg løg og hvidløg heri.
Rør til løgene er klare.
Tilsæt tomater, persille, hvide bønner, bouillon og vin.
Simrer under låg i 2 timer.
Gulerod, pastinak, kartofler, bladselleri og tomatpure kommes i.
Suppen simrer igen ca. 15 min under låg.
Til slut kommes squash, grønne bønner og nudler i gryden, og suppen
koger videre til nudlerne er færdige.
Smag til med salt og peber.
Serveres med masser af friskhøvlet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her