Logo

Mulligatawny suppe - natmad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Natmad /-suppe
 
600 g kyllingebryst
1 l. vand
1 stort løg
2 porrer
1 stor rød peberfrugt
2 spsk karry
2 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk timian
3 spsk majsstivelse i 1 dl vand
1 dl fløde 13
Salt og friskkværnet peber    
 
Kyllingebryst koges i vandet i ca. ½ time.
Tages op, evt. ben fjernes, skæres i mindre stykker (skiver).
Løg, porre og peberfrugt skæres i ringe.
Tomater hakkes fint. Grønsager og timian gives et opkog i suppen.
Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden.
Smag til med salt og peber.
Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her