Logo

Oksehalesuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g oksehaler
½ laurbærblad
1 løg
2 nelliker
2 peberkorn
1 suppevisk 
rødvin eller madeira
       
Del oksehalerne i mindre stykker og kom dem sammen med laurbærbladet, suppevisken, 1 ½ l. vand og salt i den gennemfugtede stegeso.
Spæk løget med nelliker og peberkorn og læg det i gryden.
Kog suppen ved 220ºC i 2-2 ½ time, til halerne er så møre at kødet
næsten falder fra benene.
Smag suppen til med rødvin eller madeira.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her