Logo

Pastinaksuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pastinakker skrællede
200 g kartofler skrællede
1 l grønsagsbouillon
1 spsk Dijonsennep
salt og peber
1 ½ dl piskefløde
6 stilke bredbladet persille
Tilbehør: brød
 
Skræl pastinakker og kartofler og skær dem i tern.
Kog grønsagerne i bouillonen i ca. 15 min.
Hæld suppen i en skål og blend den, evt. med stavblender.
Hæld suppen tilbage i gryden og smag til med sennep, salt og peber.

Tilsæt fløden og kog suppen i ca. 2 min.
Drys med hakket persille og server rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her