Logo

Perlefiskernes muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 fiskebouillonterninger
1 l vand
væden fra muslingerne
1 dåse muslinger i vand
salt
peber
paprika
evt. lidt safran
2 spsk citronsaft
1 dl kaffefløde
1 dl fintklippet purløg

Bouillonterningerne koger op med vand, og heri blandes dåse muslingerne med suppen, dette varmes – koger ikke – sammen med fløde, salt, peber, paprika og evt. safran. Smages til med citronsaft og til sidst klippet purløg. Dejlig nem og billig suppe nydt med franskbrød eller flûte og ost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pureret TomatsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græskarsuppe med karry-æblerGræskarsuppe kan sagtens laves selvom det ikke er halloween - det smager bare fantastisk!...
• Rødbedesuppe med oksekødEn varm og dejligt mættende vintersuppe med en flot rød farve
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!