Logo

Polsk rødbedesuppe - Rød barszcz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 gram blandede grønsager til suppe
300 gram (ca. 6 små) rødbedefrugter
2 spsk cremefraiche
1 spsk hvedemel
1/5 liter kogende vand
lidt sukker, lidt citronsyre, laurbærblade og et fed hvidløg
 
Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern.
Vask grønsagerne, hak dem i småstykker, og kom dem i en gryde. Hæld vandet over grønsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid.
Kom de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde.
Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier.
Når suppen er næsten færdig så blander man creme fraichen med melet.
Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen.
Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.
Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ungarsk Gullaschsuppe 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsuppe med kalkunbaconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Næringsstofberegninger og næringsstofanbefalinger ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!