Logo

Porresuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 porre i skiver
1 l. vand
2 grønsagsbouillon terninger
200 g Buko pikant ost
½ l. piskefløde
 
Porrerne snittes i tynde skiver og gyldnes i smør.
Vand med bouillon kommes ved, koger i 8 min.
Pikantosten røres op i lidt vand og kommes ved.
Piskefløden hældes i.
Koger i 2 min og stilles koldt til næste dag.
Serveres varm med groft brød som forret.
 
Tips: Smager bedst når den laves dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her