Logo

Porresuppe med æg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

1 kg porrer,
500 g selleri med top,
lidt friske fennikelblade (kan erstattes med fennikelknold),
3 spsk ekstra jomfruolivenolie,
1 dl hvidvin,
1-1,5 l vand,
2 pasteuriserede æg,
friskpresset saft af 1 citron,
salt, friskkværnet peber.

Vask grønsagerne, skær porrerne i skiver (brug kun det hvide), hak fennikel og selleri (brug også selleritoppen).
Svits grønsagerne i olie i en gryde.
Tilsæt vin, vand, salt og peber og lad det hele simre i ca. 30 minutter.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt æggeblommerne, og imens du stadig pisker let, tilsætter du citronsaften og en lille smule af den varme suppe fra gryden.
Hæld blandingen i suppen. Rør forsigtigt for at blande æg og citronblandingen godt med suppen.
Varm suppen igennem, men lad den ikke koge, da æggemassen så vil stivne.
Serveres med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her