Logo

Porresuppe med forelfilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g porre
1 l. kalvefond
½ dl tør hvidvin
friskkværnet hvid peber
50 g smør i tern
1 stk grøn squash
400 g forelfilet
1 spsk olie
30 g smør
lidt paprikapulver

Porrer vaskes og skæres i stykker.
Sauteres i smør i en gryde og kalvefonden kommes ved og koger 5 min.
Blendes fint. Pureen blandes med vin. Det hele bringes i kog.
Smag til med salt og peber.
Squashen stikkes ud til kugler og koges kort med i suppen ved svag varme.
Suppen monteres med den kolde smør.
Forellen skæres ud i passende stykker og ristes i smør og olie.
Paprikapulveren sigtes over fisken efter den er stegt.
Drys med salt og friskkværnet peber.
Anrettes i tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her