Logo

Posthusets grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l vand
3 spsk hvedemel
2 grønsagsbouillonterninger
1 pakke flødeost med smag (fx. BUKO Pikant)
3 - 4 dl frosne blandede grønsager, fx. en wokblanding 
(alle grønsagsblandinger kan bruges - prøv dig frem.)
salt og peber
evt. lidt citronsaft
godt brød eller kogte suppenudler
 
Kom vand og hvedemel i en gryde. Pisk melet ud i vandet.
Tilsæt bouillonterningerne og bring suppen i kog under omrøring.
Smelt osten i suppen.
Kom grønsagerne i suppen og lad den simre til grønsagerne er gennemvarme
(ca. 3 min.). Bruges der suppenudler tilsættes de nu og varmes igennem.
Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.

 
Tips: Er du på skrump kan du sagtens bruge en fedtfattig flødeost med
smag. Cheasy og Philadelphia Light har nogle gode smagsvarianter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her