Logo

Rabarber-muscovadosuppe med friske bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber-muscovadosuppe med friske bær

7,5 dl vand 
5 dl lyst muscovado råsukker
150 g rensede rabarber
250 g blå vindruer
Saft af 1 lime
1 spsk kartoffelmel
250 g jordbær


Hæld vandet i en gryde.

Tilsæt muscovadoråsukker og vindruer, og kog blandingen i 15 minutter.

Tilsæt rabarberne, og kog i yderligere 5 minutter.

Si frugten fra.

Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Tilsæt limesaften.

Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem i 4 skåle. Hæld suppen over.

Suppen smager godt både varm, lun og kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her