Logo

Rabarbersuppe - kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbersuppe - kold

 

Denne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere, skal du jævne med kartoffelmel eller Maizena og følge anvisningen på emballagen.

1 time 15 min.

 

# Ingredienser til 4 personer

500 g rabarber

1 knold ingefær

125 g sukker

1 vaniljestang

7 dl vand

1 dl piskefløde

1 bakke blåbær

*

1. Gør rabarber i stand – der skal bruges 500 g nettovægt.

2. Kom dem i en gryde med skiver af skrællet ingefær og vaniljekorn og tom vaniljebælg.

Hæld vand over og kog i 5 minutter.

Si suppen i sigte, beklædt med stof af: ostelærred eller viskestykke af tyndt stof.

3. Afkøl suppen og stil den på køl mindst en time.

4. Pisk fløden med et ni sukker, og anret suppen i tallerkener eller glas og top suppen med flødeskum og blåbær.

 

Energiinformation: / pers 284 kcal Protein 5 g. Kulhydrater 12.3 g. Fedt 2.5 g. Fedtenergi 31 %

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?