Logo

Rabarbersuppe - kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbersuppe - kold

 

Denne suppe er ikke jævnet. Hvis du vil have suppen tykkere, skal du jævne med kartoffelmel eller Maizena og følge anvisningen på emballagen.

1 time 15 min.

 

# Ingredienser til 4 personer

500 g rabarber

1 knold ingefær

125 g sukker

1 vaniljestang

7 dl vand

1 dl piskefløde

1 bakke blåbær

*

1. Gør rabarber i stand – der skal bruges 500 g nettovægt.

2. Kom dem i en gryde med skiver af skrællet ingefær og vaniljekorn og tom vaniljebælg.

Hæld vand over og kog i 5 minutter.

Si suppen i sigte, beklædt med stof af: ostelærred eller viskestykke af tyndt stof.

3. Afkøl suppen og stil den på køl mindst en time.

4. Pisk fløden med et ni sukker, og anret suppen i tallerkener eller glas og top suppen med flødeskum og blåbær.

 

Energiinformation: / pers 284 kcal Protein 5 g. Kulhydrater 12.3 g. Fedt 2.5 g. Fedtenergi 31 %

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersnitter til mangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med sprød butterdejstop og mandlerRabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager dejligt. Det her er ren...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
• Æbler med nøddeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!