Logo

Rabarbersuppe med vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbersuppe med vaniljeis


En iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre. Det er den helt perfekte sommerdessert!

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 5 min.

 

#

300 g rabarber

4 dl vand

100 g sukker

½ vaniljestang

2 tsk kartoffelmel

1 lime (saft)

Tilbehør: ½ liter vaniljeis

*

Rens rabarberne, og skær dem i små stykker.

Bring vand, sukker og kornene af vaniljestangen i kog.

Tilsæt rabarberne, og kog i få min.

Rør kartoffelmel ud i limesaft.

Tag gryden af varmen, rør jævningen i den næsten kogende suppe, og smag til med sukker og lime. Afkøl suppen.

Server rabarbersuppen iskold med vaniljeis.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?