Logo

Rabarbersuppe med vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbersuppe med vaniljeis


En iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre. Det er den helt perfekte sommerdessert!

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 5 min.

 

#

300 g rabarber

4 dl vand

100 g sukker

½ vaniljestang

2 tsk kartoffelmel

1 lime (saft)

Tilbehør: ½ liter vaniljeis

*

Rens rabarberne, og skær dem i små stykker.

Bring vand, sukker og kornene af vaniljestangen i kog.

Tilsæt rabarberne, og kog i få min.

Rør kartoffelmel ud i limesaft.

Tag gryden af varmen, rør jævningen i den næsten kogende suppe, og smag til med sukker og lime. Afkøl suppen.

Server rabarbersuppen iskold med vaniljeis.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberlikørRabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand
• Rabarber bagt med ingefær og marengslagDet søde punktum er en let, syrlig og krydret rabarberdessert
• Rabarber med sprød butterdejstop og mandlerRabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager dejligt. Det her er ren...
• Brødbudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os